Amenzi piperate şi dosare penale, pentru o tonă de condimente contrafăcute

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste o tonă de condimente contrafăcute au fost descoperite de poliţişti, în urma unor percheziţii şi controale în judeţul Ilfov. Infractorii împachetau produsele în ambalaje cu însemnele unor mărci consacrate din piaţă. 

În baza unor informaţii, dar şi cu sprijinul Direcţiei Generale de Informaţii şi Protecţie Internă, poliţiştii ilfovenii au organizat vineri un număr de patru percheziţii la domiciliile unor persoane bănuite de afaceri ilegale, cu condimente contrafăcute, dar şi verificări la 33 de societăţi comerciale din oraşul Voluntari.

Astfel, în urma descinderilor, în incinta unei fabrici din localitate ilfoveană Căciulaţi au fost descoperite mai multe utilaje şi instalaţii artizanale prin intermediul cărora se produceau condimentele.

Proprietatul societăţii comerciale, un tânăr de 25 de ani, comercializa aceste produse contrafăcute prin intermediul celor 33 de magazine din Voluntari.

Mai mult, condimentele contrafăcute vândute de acesta erau împachetate în ambalaje cu însemnele unor mărci consacrate din piaţă. În urma percheziţiilor şi controalelor,  oamenii legii au confiscat peste o tonă de astfel de produse ilegale.

Poliţiştii i-au întocmit dosar penal tânărului de 25 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiuii de contrafacere.

Cu ocazia acestor descinderi, ofiţerii au aplicat amenzi în valoare totală de 84.000 de lei, pentru nerespectarea disciplinei financiar contabile, şi a fost indisponibilizată suma de 940 lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite