UPDATE Ameninţarea cu bombă de la staţia de metrou Eroilor s-a dovedit a fi falsă. Cine este vinovatul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit primelor informaţii, un individ a sunat vineri dimineaţă la 112 să anunţe că a pus o bombă la staţia de metrou Eroilor din Bucureşti. După ce la faţa locului şi-au făcut apariţia poliţişti care au evacuat staţia şi ofiţeri din serviciul pirotehnic care au căutat dispozitivul exploziv, alerta s-a dovedit a fi falsă.

UPDATE 9:30 S-a redeschis accesul la metrou.

UPDATE 9:20 Potrivit unui comunicat din partea Poliţiei Capitalei, alerta a fost falsă.

„Astăzi, în jurul orei  08:15, un bărbat a anunţat  prin apel 112 că  la staţia de metrou Eroilor se află un dispozitiv exploziv.

La faţa locului au sosit poliţişti ai Secţiei 17  şi Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public - Serviciul Metrou, care au  evacuat staţia de metrou.

În urma verificărilor, s-a stabilit că apelul este fals, iar bărbatul care a iniţiat a fost identificat ca o persoană de 55 de ani din judeţul Olt”, a transmis Poliţia Capitalei.

Ştirea iniţială:

Traficul din zonă a fost întrerupt iar perimetrul a fost securizat de forţele de ordine.

Pe lângă poliţiştii care dirijează traficul din zonă, la faţa locului şi-au mai făcut apariţia ofiţeri din seviciul pirotehnic care încearcă să găsească dispozitivul exploziv. Aceştia sunt însoţiţi de câini special antrenaţi pentru depistarea acestor gen de materiale. 

Staţia de metrou Eroilor este tranzitată de trenurile de pe magistralele Preciziei - Anghel Saligny şi Republica - Dristor 2.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite