FOTO Depozit frigorific, amendat cu 116.800 de lei: alimentele erau ţinute în condiţii insalubre, iar firma era fără aviz de funcţionare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O societate comercială care deţinea un depozit frigorific pe Bulevardul Timişoara din cartierul Militari a fost amendată de către autorităţi în urma unei acţiuni de verificare întreprinse vineri dimineaţă. Firma nu avea aviz de funcţionare şi nu respecta condiţiile igienico-sanitare de funcţionare.

Primăria Sectorului 6 a anunţat, printr-un comunicat de presă emis astăzi, că, la iniţiativa edilului Rareş Mănescu, autorităţi şi echipaje din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie Locală Sector 6 şi ale Poliţiei Române, împreună cu reprezentanţi ai Direcţiei Naţionale Sanitare Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor, ai Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor şi ai Direcţiei de Sănătate Publică, au desfăşurat o acţiune comună de control de specialitate la depozitul frigorific deţinut de SC Continent Marine Enterprise SA, situat în Bulevardul Timişoara nr. 82, Bucureşti.

În urma acţiunii, agenţii au descoperit nereguli grave printre care şi lipsa acordului de funcţionare, condiţiile insalubre în care erau depozitate produsele, depozite necontrolate de deşeuri, nerespectarea condiţiilor igienico-sanitare de funcţionare, dar şi fapte de comerţ ilicite.  

De asmenea, a mai fost constatată şi o infracţiune de evaziune fiscală. În urma acestor nereguli, au fost aplicate 33 sancţiuni, în valoare totală de 116.800 lei. Mai mult decât atât, ca urmare a rezultatelor controlului comun, autorităţile au propus decizia de suspendare a activităţii complexului SC Continent Marine Enterprise SA.


 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite