Alungaţi frigul din oase la saună şi masaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dacă frigul de afară vi s-a insinuat în oase, o metodă de a-l alunga, înlocuind senzaţia de răceală cu una de bunăstare, este o şedinţă de masaj profesionist. Nemaivorbind că unele

Dacă frigul de afară vi s-a insinuat în oase, o metodă de a-l alunga, înlocuind senzaţia de răceală cu una de bunăstare, este o şedinţă de masaj profesionist.
Nemaivorbind că unele saloane de masaj sunt echipate şi cu cabine de saună. Dacă staţi bine cu inima şi tensiunea, experimentaţi o baie în saună, nu întâmplător "inventată" în ţările nordice. În Bucureşti, saloanele de gen se găsesc aproape la tot pasul, având oferte şi preţuri, ajustate posibilităţilor şi pretenţiilor clienţilor. O şedinţă de saună, de pildă, costă în jur de 125.000 ROL/ oră, dar şi 400.000 lei/ oră, asta dacă doriţi o saună "intimă", de două persoane. Firmele au şi saună comună şi dacă alegeţi să mergeţi aici, preţul este mult mai mic (80.000 sau 100.000 RON). După ce aţi trecut pe la saună, puteţi opri şi la masaj ca să scăpaţi de încordarea şi... frigul care v-a încercat de-a lungul zilei. În funcţie de tipul de masaj (de relaxare, de tonifiere), preţurile variază între 200.000 RON/oră, 250.000 RON/50 minute, până la 450.000 lei/1h, 30min.

Saloane:
Ă Nobless-Calea Victoriei nr. 112
Ă San Complex, Str. şerban Vodă nr.95-101
Ă BonsaiMed, Bd. Dimitrie Cantemir nr. 8, bl 3B, sc. C, ap. 73
Sugestie: la saună nu e bine să zăboviţi mai mult de 50 de minute - o oră, iar masajul se face după saună. E bine să lăsaţi să treacă 15 minute înainte de a ieşi la frig.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite