ALERTA METEO Ploi şi vânt în Capitală. Până când este valabilă alerta

ALERTA METEO Ploi şi vânt în Capitală. Până când este valabilă alerta

Meteorologii au emis o prognoză specială pentru Capitală, valabilă joi, de la ora 12 până vineri, ora 22. Vremea va fi dominată de instabilitate atmosferică şi cantităţi de apă însemnate.

Ştiri pe aceeaşi temă

În intervalul menţionat vor fi perioade – în special în după-amiaza zilei de vineri (24 mai) - în care instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată şi se va manifesta prin averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi, posibil, cantităţi de apă mai însemnate. 

Temperatura maximă, joi, 23 mai, va fi de 26...27 grade, iar vineri, 24 mai, de 23...24 de grade. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 12 şi 15 grade, transmite Administraţia Naţională de Meteorologie.

Manifestări ale instabilităţii atmosferice se vor semnala şi în după-amiaza zilei de sâmbătă, 25 mai, cu precădere în zona Carpaţilor Orientali şi în regiunile limitrofe, mai transmite ANM.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: