Alertă maximă în sectorul 6: O femeie amenință că se aruncă în aer

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O femeie în vârstă de 80 de ani refuză să fie evacuată din casa pe care a vândut-o, s-a baricadat în casă și amenință că se va arunca în aer dacă forțele de ordine vor încearca s-o scoată din locuință.

UPDATE 11.05 Negociatorii au reușit să o convingă pe bătrână să renunțe la planul său sinucigaș, însă aceasta refuză în continuare să părăsească locuința, susținând că evacuarea este ilegală.

De dimineață, la locuința femeii au ajuns executorii judecătorești care aveau sarcina s-o evacueze pe femeie din casa pe care a vândut-o în urmă cu doi ani unei familii.

De doi ani încoace, bătrână refuză să elibereze casa, așa că noii proprietari au acționat-o în judecată, iar instanța l-a dat dreptate.

La vederea executorilor judecătorești, femeia, într-un gest de disperare, s-a baricadat în casă și a amenințat forțele de ordine că se va arunca în aer dacă vor încearca s-o scoată din locuință. Femeia are în dotare o butelie de gaz.

La fața locului se află mai multe echipaje de poliție, pompierii și ambulanța. De asemenea, a fost adus un negociator de la Jandarmie pentru a o convinge pe femeie să renunțe la planul său nebunesc.

"Situație este sub control. Femeia a înțeles care e situația. Oamenii din zonă sunt în siguranță", a declarat Georgian Enache, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei București pentru România TV.

Știre în curs de actualizare!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite