Alegeri locale 2016. Mihai Toader (PSD): Aştept rezultatele finale până să spun că sunt primar al Sectorului 2

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mihai Toader FOTO Eduard Enea
Mihai Toader FOTO Eduard Enea

Candidatul PSD la Sectorul 2, Mihai Toader, a declarat că aşteaptă rezultatele finale pentru a spune că a fost ales primar, în condiţiile în care, potrivit estimărilor exit-poll, acesta a câştigat alegerile.

”Rezultatele finale totuşi le aştept. În momentul în care toate procesele verbale vor fi numărate, atunci pot să spun că din momentul în care voi fi validat voi deveni primar al Sectorului 2. Până atunci sper ca lucrurile să decurgă corect şi bine şi pe urmă la treabă”, a spus Toader, la sediul central al PSD din Kiseleff. 

Întrebat dacă l-a ajutat sprijinul organizaţiei UNPR Sector 2, acesta a spus că a contat în obţinerea victoriei susţinerea acestei organizaţii.

”Nu, acuma ştiţi şi dumneavoastră că domnul Onţanu (n.r. - Neculai Onţanu, fostul primar al Sectorului2) este în situaţia în care este şi nu am discutat cu dânsul. Eu am avut într-adevăr avantajul ăsta să fiu sprijinit de două organizaţi puternice. Organizaţia UNPR Sector 2 este cea mai puternică organizaţie a dânşilor pe ţară, iar organizaţia PSD este una veche, stabilă şi este confortabil să fi sprijinit de organizaţiile de partid”, a spus el.

Toader a adăugat că nu a avut niciun fel de emoţie în ceea ce priveşte câştigarea alegerilor locale, deşi a intrat mai târziu în campanie.

Social-democratul a precizat că a venit la sediul central al partidului pentru o şedinţă, nu ca să sărbătorească victoria.

”Eu nu sunt foarte obişnuit cu şedinţele din Kiseleff, din 2012 am fost membru simplu. Înainte am fost vicepreşedinte la Capitală, dar din 2012 am continuat să fi membru simplu pentru că efectiv nu aveam timp. Şampania probabil o să o deschidem în momentul în care o să ştim rezultatele finale. Nu este bine, au mai fost alte alegeri când s-a deschis şampania mai devreme”, a mai spus Toader.

La sectorul 2, primul clasat este Mugur Toader (PSD)-35,7%, care s-a plasat înaintea lui Dan Cristian Popescu (PNL)-22,4% şi Antoanetei Bugner (USB)-17,5%, potrivit unui exit poll IRES.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite