Album de călătorie fascinant din anii `30. Roadtrip într-o maşină americană: patru bucureşteni au traversat Europa la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Trei dintre cei patru drumeţi FOTOGRAFII:Facebook România în negru pe alb
Trei dintre cei patru drumeţi FOTOGRAFII:Facebook România în negru pe alb

Patru bucureşteni, o maşină americană marca Nash, cu două uşi, extrem de elegantă, plus o vară toridă din anii `30, acestea au fost doar câteva dintre ingredientele unei excursii de poveste. Mărturie stau zeci de fotografii care ilustrează traseul celor patru drumeţi însetaţi de locuri noi.

Un automobil american Nash, cu două uşi, a fost vehiculul care i-a transportat într-o vară din anii `30 pe patru bucureşteni porniţi într-o excursie fascinantă prin Europa. Mărturie stau zeci de fotografii care îi înfăţişează pe turişti în mai multe oraşe din Europa, pe drumuri de ţară, printre munţi, în zone care pot fi uşor recunoscute sau în altele mai puţin faimoase.

Maşina înmatriculată în Bucureşti apare în multe dintre fotografiile de vacanţă. De precizat că în imaginile de epocă apar doar trei dintre cei patru drumeţi (două femei şi un bărbat), cel mai probabil al patrulea din grup fiind cel care făcea fotografiile.

Imaginile au fost postate pe pagina de Facebook România în negru pe alb. Comentatorii au remarcat că multe dintre fotografii au fost realizate în Veneţia. În altele se pot observa Alpii Dolomiţi.

CITIŢI ŞI:

Ultimele fotografii făcute pe insula Ada Kaleh, chiar înainte de inundarea ei. Imaginea unei lumi care se pregătea de apocalipsă

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite