Al patrulea restaurant Subway din România a fost deschis în acest weekend, în Bucureşti. Vezi unde!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Restaurantul cu numărul patru din România a celebrului lanţ Subway a fost deschis duminică, 8 iulie. Unitatea a necesitat o investiţie de circa 100.000 Euro şi beneficiază de o suprafaţă de 51 mp.

Cel de al patrulea restaurant Subway din România a fost inaugurat duminica aceasta în centrul comercial Sun Plaza din Bucureşti, situat în zona Pieţei Sudului, pe Calea Văcăreşti, nr. 391.

”Primul contact cu sandvişurile Subway l-am avut în perioada în care am fost elev la schimb în Statele Unite ale Americii. După ceva ani, când am aflat mai multe informaţii despre cum funcţionează restaurantele Subway, mi-am dat seama că este un brand internaţional de succes care lipseşte de pe piaţa românească. Îmi doresc să deschid mai multe restaurante pe viitor, deoarece cred în potenţialul acestora”, a declarat Vlad Gutău, francizant Subway.

La zece aprilie, anul acesta, gigantul american Subway a deschis primul restaurant, în regim de franciză, în Piaţa Victoriei. Primul anteprenor care a apelat la franciza americanilor este Cristian Ştefănescu în vârstă de 32 de ani.

Următoarele restaurante au fost deschise în Cluj şi Iaşi, iar pentru perioada următoare s-au mai anunţat alte trei unităţi, la Bucureşti în cadrul San Plaza, la Piteşti, în centrul comercial Romarta şi la Timişoara, în cadrul centrului comercial Iulius Mall Timişoara.

Planul americanilor pentru piaţa românească prevede deschiderea a cel puţin 20 de restaurante la nivel naţional, iar pentru următorii patru ani, agentul de dezvoltare al Subway, Rumen Radev, a declarat pentru ECONOMICA.NET că intenţionează să deschidă 40 de restaurante.

În 2010, grupul american Subway a devenit cel mai mare lanţ de restaurante tip fast-food din lume, compania detronând atunci Mc Donald's din punct de vedere al numărului de unităţi. La data de 1 ianuarie 2011, Subway avea 33.479 de restaurante la nivel mondial şi vânzări de 15,2 miliarde de dolari.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite