Al doilea „zgârie nori“ din București va fi construit în nordul Capitalei. Află ce va fi și câte etaje va avea!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zona de nord a Bucureștiului, aflată în ascensiune imobiliară și comercială, va beneficia una dintre cele mai înalte edificii din oraș, un veritabil „zgârie nori“ de 135 de metri înălțime. Clădirea va avea chiar și o stradă proprie.

Este vorba despre un hotel de cinci stele, ce va fi ridicat în sectorul 2, la intersecția dintre Barbu Văcărescu și Gheorghe Țițeica, potrivit b365.ro

Proiectul imobiliar urmează să fie dezvoltat de compania SC Cefin Real Estate BV SRL, care intenționează să construiască un imobil cu 35 de etaje, la care se adaugă șapte subsoluri, folosite ca parcare subterană. 

În prezent, cea mai înaltă clădire din București este Sky Tower, care are 36 de etaje și o înălțime de 137 de metri. Arhitecții susțin că zona permite construcții de 135 de metri înălțime, în condiţiile în care, în nord, mai sunt și alte imobile „zgârie nori” similare.

Hotel cu stradă proprie

Finanțatorul va ridica hotelul turn pe un teren de 8.000 de metri pătrați. O parte din această suprafața va fi folosită pentru construcția unei străzi care să faciliteze accesul clienţilor în unitatea. De asemenea, strada va ajuta la evitarea aglomerației din zonă.

Construcția va face parte dintr-un complex care va mai cuprinde un mall și câteva blocuri pentru locuințe. Dezvoltatorul a anunțat că va investi 220 de milioane de euro doar într-o jumătate de an.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite