Aglomeraţie la metrou. Un tren a fost retras din circulaţie din cauza unor probleme tehnice

Aglomeraţie la metrou. Un tren a fost retras din circulaţie din cauza unor probleme tehnice

Metrou  FOTO Inquam Photos / Octav Ganea

Călătorii au fost debarcaţi dintr-un tren ce circula pe Magistrala 2. Incidentul s-a produs în dimineaţa zilei de marţi, 15 iunie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Conform Digi 24, un tren de metrou a fost retras din circulaţie la oră de vârf din cauza unor probleme tehnice. Astfel, traficul a fost mai aglomerat decât de obicei la staţiile Unirii şi Tineretului

„Călătorii din tren au fost debarcaţi în siguranţă, în circulaţie fiind introdus un alt tren pentru preluarea acestora. La nivelul peronului şi vestibulului se fac anunţuri pentru informarea călătorilor despre situaţia întâmpinată", a transmis Metrorex.

Trenul de metrou circula pe Magistrala 2. A fost retras din circulaţie marţi, 15iunie, la ora 8:50, la staţia Tineretului, linia 1, din cauza unei defecţiune tehnice.

Conform sursei citate, în urma acestui eveniment nu au fost înregistrate întârzieri în circulaţie faţă de graficul normal.

Citeşte şi:

Transport gratuit cu metroul pentru cei care au cumpărat bilete la meciurile EURO 2020

Cătălin Drulă: Organigrama de la Metrorex e destul de împănată, cu posturi un pic inutile. A fost un loc bun unde să te angajezi

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările