Află AICI cât costă și în cât timp ajungi cu mașina din București în regiunile turistice ale României

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care își vor petrece Sărbătorile de iarnă în zonele turistice din țară trebuie să ia in calcul atât cazarea și distracția, cât și drumul cu autoturismul. Iată costul, durata și distanța pentru cele mai vizitate stațiuni de Crăciun și Anul Nou.

Dacă alegeți să vă petreceți Sărbătorile la munte, trebuie să știți că de la București până la Brașov sunt 170 de kilometri pe care, în condiții optime, îi veți parcurge în aproximativ 2 ore și 30 de minute. Costul benzinei este de 100 de lei.

Cei mai nonconformiști, care doresc să își petreacă Sărbătorile de iarnă la mare, trebuie să știe că un drum până la Constanța costă 200 de lei, având de parcurs o distanță de 226 de kilometri. Drumul are o durată de circa 3 ore.

8 ore şi benzină de 400 de lei până în Bucovina

Cei care doresc să meargă într-un oraș cultural, Sibiul este alegerea perfectă. Capitala Culturală a Europei este la o distanță de 282 de kilometri de București, pe care îi veți parcurge în aproximativ 4 ore, cu un cost de 250 de lei, dacă alegeți să mergeți pe drumul european E 81. Cealaltă rută, E 60, este mai lungă cu 20 de kilometri, dar puteți face un popas pentru a admira peisajul montan al Brașovului.

Turiștii care preferă obiceiurile bucovinene și și-ai planificat vacanța în Vatra Dornei, vor ajunge la destinație în circa 8 ore, distanța fiind de 512 kilometri. Drumul până la perla Bucovinei costă în jur de 400 de lei.

Cei care se încumetă să conducă până în Maramureș, vor avea parte de tradiții minunate, dar și de un traseu obositor de cel puțin 10 ore până în Sighetu Marmației. Turiștii vor fi nevoiți să parcurgă o distanță de 654 de kilometri, iar drumul va costa în jur de 650 de lei.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite