Administratorul unei carmangerii din Ilfov,arestat pentru uciderea unui angajat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Administratorul unei carmangerii din Dragomireşti-Vale, judeţul Ilfov, a fost arestat preventiv pentru uciderea unui angajat, pe care îl suspecta de furtul unor oi, şi rănirea altor doi. Fiul acuzatului este dat în urmărire pentru a fi tras şi el la răspundere.

Infracţiunile au fost comise la 26 iunie, când poliţiştii din Dragomireşti-Vale au fost sesizaţi despre faptul că, într-o hală situată în incinta unei carmangerii din localitate se află trei bărbaţi răniţi, dintre care unul părea decedat, se arată într-un comunicat de presă de joi al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov.

La locul incidentului s-au deplasat ofiţeri de investigaţii criminale şi criminalişti, precum şi un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi un medic legist, care au identificat victimele. Acestea sunt Ion V. (61 de ani), din judeţul Argeş, care a fost găsit mort, George D. (24 de ani) şi Guţă S. (42 de ani), din judeţul Buzău.

Anchetatorii au stabilit că în 26 iunie, între orele 12.00 şi 14.00, cei trei bărbaţi au fost conduşi de administratorul carmangeriei la care lucrau, Radu D. (56 de ani) şi de fiul acestuia, Marian D. (25 de ani), în hala respectivă. Aici, cei trei au fost acuzaţi că au furat 51 de oi şi, pentru a-i convinge să recunoască, administratorul şi fiul său i-au lovit cu un lanţ şi o bâtă.

În ziua următoare, Radu D. a fost reţinut şi prezentat Tribunalului Bucureşti cu propunere de arestare preventivă pentru omor şi tentativă la omor deosebit de grav. Instanţa a emis, pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile. Fiul administratorului nu a fost găsit, însă poliţiştii continuă acţiunea de căutare, pentru a-l trage la răspundere şi pe acesta.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite