„Adevărul“ te premiază de 1 Decembrie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

„Adevărul" v-a pregătit o serie de surprize pentru ziua de 1 Decembrie. Concursuri cu premii, emisiuni speciale, transmisiuni şi reportaje de la evenimentele din Capitală sunt doar o parte dintre evenimentele pe care publicaţia le-a pregătit de Ziua Naţională a României.

De Ziua Naţională, ziarul „Adevărul" îţi lansează o provocare: transmite live pe contul tău de Facebook parada de la Arcul de Triumf şi noi o vom retransmite în timp real pe adevarul.ro şi pe pagina noastră de Facebook, pentru ca milioane de alţi români să împartă bucuria zilei de 1 Decembrie cu tine!

Tot ce trebuie să faci este să apeşi butonul de LIVE de pe contul tău de Facebook în timpul paradei şi să foloseşti hashtagul #lamultianiromania. Primele 3 transmisiuni cu cele mai multe like-uri vor fi premiate cu albume foto, cărţi şi puzzel-uri tematice. 

Tot joi, începând cu ora 11.00, Adevărul Live vă invită la o emisiune specială de Ziua Naţională. Redactorul-şef Historia Ion M Ioniţă ş invitaţii săi vor comenta parada, în timp ce reporterii ziarului vor fi prezenţi în mai multe locaţii pe traseul evenimentului, pentru a transmite cele mai noi informaţi direct de la faţa locului. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite