Acoperişul Arenei Naţionale riscă să se prăbuşească. Nicuşor Dan a trimis corpul de control

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Sportpictures eu
FOTO Sportpictures eu

Preşedintele Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, a confirmat, joi, în cadrul unei conferinţe de presă, că acoperişul Arenei Naţionale are probleme de infrastructură şi că trebuie rezolvate pentru a permite disputarea în continuare a meciurilor, relatează Digi 24.

“Cu siguranţă Primăria Capitalei va rezolva toate problemele până anul viitor. Ştiu de problemă. Nu am discutat-o încă cu reprezentanţii Primăriei Capitalei. Am discutat-o cu domnul Vali Argăseală. I-am oferit sprijinul, dacă FCSB nu va reuşi până la urmă să deblocheze această situaţie, meciul să se dispute chiar în baza sportivă de la Mogoşoaia pe care o deţinem.

Suferim şi la mentenanţa gazonului. Ultimele investiţii pe care le-am avut în România la nivel de infrastructură au fost prin în anii '70, ceea ce înseamnă că nouă ne-a lipsit acest know-how de a înţelege cum trebuie menţinute şi puse în valoarea stadioanele.

Toate aceste investiţii care au loc azi în România ar trebui să provoace nu numai o dezbatere, dar inclusiv o decizie în ceea ce priveşte administratorii acestor stadioane, pentru a ne asigura că stadioanele nu devin nişte centre de cost, ci nişte centre de profit”, a declarat Burleanu, citat de Digi 24.

Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a dispus o anchetă a corpului de control  pentru a verifica neregulile privind mentenanţa.

Structura acoperişului ar fi fost afectată pentru că nu ar fi fost închis când a nins în Bucureşti, iar acesta are risc de prăbuşire, potrivit unui raport al companiei care a montat acoperişul.

Probleme de mentenanţă a Arenei Naţionale au mai fost semnalate şi după meciul dintre România şi Irlanda de Nord când nu a fost tras acoperişul retracrabil al Arenei Naţionale, deşi a plouat.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite