Accident în zona Bragadiru, între un camion al Armatei Române şi un bolid de lux

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Antena 3
Imagine: Antena 3

Un autoturism marca Mercedes a fost strivit într-un accident cu un camion de Armată, marţi, în zona Bragadiru. O tânără în vârstă de 24 de ani, aflată la volanul bolidului a scăpat ca prin minune cu viaţă.

Accidentul s-a produs în această după-amiază, pe şoseaua Alexandriei la ieşire din Bucureşti, în Bragadiru, transmite Antena 3.

Mercedes-ul în care se afla tânăra de 24 de ani a fost strivit de camionul Armatei, iar impactul a fost unul serios. Tânăra şoferiţă a fost rănită, însă a scăpat cu viaţă.

Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului s-a deplasat un echipaj medical care a transportat-o pe tânără la spital.

„Poliţiştii din Bragadiru efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă urmand să se stabilească competenţa de soluţionare a cauzei”, se arată într-o informare a Poliţiei. Cel mai probabil, ancheta va fi efectuată de procurorii militari, având în vedere faptul că şoferul camionului este militar.

Poliţiştii l-au testat pe şoferul camionului, un bărbat de 49 de ani, iar rezultatul etilotestului a fost negativ.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite