Accident rutier grav în Bucureşti: Un adolescent a murit, iar un copil a fost transportat la spital

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagine: Inquam Photos
Imagine: Inquam Photos

Un adolescent de 13 ani a murit, după ce maşina în care se afla a fost implicată într-un accident rutier, marţi, în jurul orei 16:10, pe strada Gherghiţei din Bucureşti. Totodată, un copil în vârstă de 11 ani a fost rănit şi transportat la spital.

„Conducătorul unui autovehicul, o femeie în vârsta de 42 ani, care se deplasa pe strada Gherghiţei dinspre şoseaua Colentina către A3, în momentul în care a ajuns în dreptul imobilului cu nr. 23, a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autovehicul, condus de un bărbat în vârstă de 46 ani, care se deplasa pe sensul opus de circulaţie”, informează Brigada Rutieră a Capitalei, citată de Digi24.ro.

În urma impactului, un copil în vârstă de 13 ani, pasager în primul autovehicul, a murit. Paramedicii ajunşi la faţa locului au executat manevre de resuscitare, însă minorul nu a supravieţuit.

Totodată, un alt copil, în vârstă de 11 ani, aflat în acelaşi autovehicul, a fost rănit uşor şi a fost transportat la Spitalul Grigore Alexandrescu din Capitală.

Ambii conducători auto au fost testaţi cu etilotestul, rezultatul fiind 0.

Traficul rutier este restricţionat pe strada Gherghiţei, sensul dinspre A3 către şoseaua Colentina.

„Se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor şi condiţiilor producerii accidentului rutier”, arată Brigada Rutieră.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite