Accident rutier în Bucureşti, cu şapte maşini implicate şi doi răniţi, provocat de un şofer al jandarmeriei băut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
brasov accident smurd noaptea

Şapte maşini au fost implicate într-un accident rutier care a avut loc în seara zilei de luni, 4 decembrie, în apropierea Pieţei Leu. Accidentul a fost provocat de şoferul băut al unei maşini a Jandarmeriei.

 Update: Accidentul din Capitală în care au fost implicate şapte autovehicule ar fi fost provocat de către şoferul unei maşini a Jandarmeriei, care era băut, arată primele verificări ale Brigăzii Rutiere a Capitalei.

Reprezentanţi ai Brigăzii Rutiere au declarat că primele verificări arată că accidentul s-a produs din vina şoferului dubei Jandarmeriei, care nu a păstrat distanţa regulamentară faţă de maşina din faţă.

Şoferul Jandarmeriei - care era în timpul serviciului - a fost testat cu etilotestul, care a indicat o valoare de 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat, el fiind dus la Institutul de Medicină Legală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală.

Ştirea Iniţială: Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, accidentul a avut loc pe bulevardului Geniului, pe sensul spre Piaţa Leu, fiind implicate şapte autovehicule.
 
În urma accidentului, două persoane au fost rănite uşor, potrivit primelor informaţii
 
Conform sursei citate, accidentul s-a produs din cauza nepăstrării distanţei între vehicule.

Traficul în zonă se desfăşoară cu dificultate, fiind restricţionat pe sensul dinspre Răzoare spre Piaţa Leu.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite