Accident  grav de circulaţie pe şoseaua Kiseleff

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pentru scoaterea victimelor din maşina lovită a fost necesară intervenţia celor de la Descarcerare
Pentru scoaterea victimelor din maşina lovită a fost necesară intervenţia celor de la Descarcerare

Un accident rutier grav a avut loc în jurul orei 19.00, pe una dintre cele mai importante artere din centrul Capitalei. Din primele cercetări, vina aparţine unui taximetrist, care a schimbat direcţia de mers fătră să se asigure, izbind violent un autoturism care se deplasa legal pe carosabil.

La faţa locului au venit mai multe maşini de la Serviciul de Ambulanţă, ale Inspectoratului pentru Situaţiile de Urgenţă dar şi Pompieri.

Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigazii Rutiere Bucureşti a declarat pentru România TV că "în urma accidentului, două persoane au fost rănite. Cele două victime, un bărbat şi o femeie de 45 de ani, circulau regulamentar, într-un Cielo pe Şoseaua Kiseleff când un taximetrist a incercat sa schimbe directia de mers şi nu s-aasigurat. Astfel taximetristul a intrat în autoturismul Cielo care a fost proiectat într-un pom de pe marginea carosabililui. În urma impactului a fost solicitată intervenţia unei echipe de la Servicul de Descarcerare.

Cele două persoane au fost rănite grav, fiind transportate la Spitalul de Urgenţă cu mai multe fracturi la membre, iar bărbatul de la volanul Cielo-ului a suferit şi leziuni interne.

Ştire în curs de actualizare

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite