A vrut să profite de pe urma incendiului de la Maternitatea Giuleşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O braşoveancă care a spus că se ocupă de cazul incendiului de la Maternitatea Giuleşti n-a vrut să achite nota de plată după ce a stat două zile într-un hotel din Capitală.

Angajaţii unui hotel din sectorul 3 al Capitalei au apelat la serviciile poliţiştilor de la secţia 11 pentru a rezolva o un conflict cu o clientă.

Claudia Maria, în vârstă de 36 de ani, originară din Ucea de Jos din judeţul Braşov, nu a vrut să plătească pentru cele două nopţi pe care le-a petrecut în hotelul Tulip Inn, motivând că este asistentă medicală şi că se ocupă de cazul „Maternitatea Giuleşti“.

Angajaţii hotelului au insistat ca femeia să plătească şi totul a degenerat într-un adevărat scandal care a fost oprit doar de forţele de ordine.

„Se pare că femeia a mai comis şi alte fapte asemănătoare prin alte oraşe din ţară. În cazul incidentului de ieri este cercetată în stare de libertate pentru înşelăciune şi uzurpare de calităţi oficiale, iar poliţiştii de la secţia 11 care instrumentează cazul încearcă să stabiulească întreaga activitate infracţională a femeii“, au declarat reprezentanţii Polioţiei Capitalei.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite