A murit carbonizată după un chef

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O persoană a murit, iar alta a ajuns la spital cu arsuri pe 90 % din suprafaţa corpului, în urma unui incendiu produs azi-noapte, în jurul orei 4.00, la o casă de pe Strada Judeţului din sectorul 2.

Focul a pornit de la o ţigară

Reprezentanţii SMURD au declarat că femeia a fost găsită carbonizată într-una din camere, iar concubinul ei a fost transportat la spital în stare foarte gravă, şansele de supravieţuire fiind foarte mici.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU), focul a izbucnit la primul etaj al unei vile în care locuiesc mai multe familii. Două încăperi în care se aflau cele două persoane au fost cuprinse rapid de flăcări, iar fumul s-a extins şi în celelalte camere ale vilei.

„Un bărbat în vârstă de aproximativ 55 de ani cu arsuri pe toată suprafaţa corpului a fost transportat la spital, dar şi o femeie gravidă în ultima lună, pentru evita eventuale complicaţii din cauza fumului. O altă persoană a decedat”, a declarat Ion Coţa, purtător de cuvânt al ISU. El a mai spus că încă nu s-au stabilit de la ce a pornit incendiul.

Din spusele vecinilor, o ţigară uitată aprinsă a provocat focul care a mistuit tot apartamentul de la etajul unu al casei din zona Teiul Doamnei. „Pe la 12 noaptea au plecat nişte musafiri de la ei, dar muzica se auzea şi la 3.00 dimineaţa. Cred că au uitat vreo ţigară aprinsă, că altfel nu-mi explic”, a spus unul dintre vecinii victimelor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite