A început târgul tradiţional românesc din Parcul Titan: pastramă de berbecuţ, miere şi dulciuri de casă

A început târgul tradiţional românesc din Parcul Titan: pastramă de berbecuţ, miere şi dulciuri de casă

Astăzi s-a dat startul târgului FOTO Arhivă

Astăzi, în Parcul „Alexandru Ioan Cuza” din sectorul 3 al Capitalei, s-a dat startul târgurilor tradiţionale româneşti. De aici, bucureştenii îşi pot cumpăra produse realizate direct în gospodăriile ţărăneşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Bucureştenii sunt aşteptaţi de astăzi până duminică, 12 octombrie, între orele 7.00-21.00, la primul târg tardiţional românesc din seria celor cinci organizate în perioada următoare. În cadrul acestuia, vor fi amplasate 20 de corturi unde producători din judeţele limitrofe Bucureştiului vor expune produse tradiţionale.

Pe lângă producătorii de legume, fructe şi miere de albine, vizitatorii se pot bucura şi de lactate, preparate din carne de oaie, vită, porc şi pasăre, specialităţi din peşte, precum şi produse de cofetărie şi patiserie. De asemenea, bucureştenii vor avea parte de un grătar, unde se vor servi mici şi pastramă de berbecuţ. Toate produsele expuse sunt atestate de Ministerul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale ca fiind produse tradiţionale.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările