A făcut curat în bancă înainte s-o jefuiască

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Principalul suspect în cazul jafului din 3 mai de la Piraeus Bank, sucursala Nerva Traian, a fost prins de poliţisti în localitatea Vidra, judeţul Giurgiu.Magistraţii au decis astăzi arestarea sa preventivă pentru o perioadă de 29 de zile.

Aceştia spun că tânărul reţinut, Răzvan Petru (29 de ani), nu era străin de locul în care a acţionat. Bărbatul şi-a calculat cu precizie mişcările pentru că era angajat, printr-o firmă de curăţenie, să menţină salubritatea în sucursală, şi ştia ora când nu intră clienţi în bancă pentru a fi suprins .  

Acesta a fost audiat de poliţistii Secţiei 11 iar acum urmează să fie dus către Parchetul General, urmând ca la final anchetatorii să stabilească dacă va fi reţinut. După acest incident reprezentanţii băncii elene au decis să introducă pază umană în acestă sucursală din centrul Capitalei.

Şi-a „tunat" maşina cu banii furaţi

Acesta a fost primul jaf armat de după Revoluţie, din Capitală, şi s-a produs săptămâna trecută după ce tânărul atacator a ameninţat-o pe una dintre casiere cu un cuţit şi a obligat-o pe alta sa-i aduca banii. Hoţul a furat atunci 5.100 de lei şi 3.100 de euro.

Suspectul avea o glugă pe cap şi o mască pe faţă, iar jaful s-a consumat într-un timp record: 46 de secunde. Tânărul a fost identificat cu ajutorul imaginilor surprinse de camerele de supraveghere şi şi-a recunoscut vina. El a mai mărturisit că din banii furaţi şi-ar fi cumpărat piese pentru maşini.

În urma audierilor, magistraţii Judecătoriei Sectorului 3 au emis astăzi pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite