Șomerii Capitalei pot deveni agenți de securitate

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 800 de locuri de muncă au fost înregistrate de Agenţia Municipală pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AMOFM) Bucureşti, dar cele mai multe sunt pentru paznici, dar și de confecționeri.

Cele mai multe locuri (687) sunt disponibile, săptămâna aceastea, pentru muncitorii calificaţi, iar printre posturile oferite se află: agent de intervenţie pază şi ordine (297 de locuri), operator confecţii industriale îmbrăcăminte-ţesături (138) și agent securitate (112).

Potrivit datelor centralizate de AMOFM Bucureşti, angajatorii mai caută și reprezentanți medicali (13 posturi), funcţionari informaţii clienţi şi contabili (câte cinci), operatori vânzări prin telefon, agenți vânzări şi casieri (câte patru posturi).

Alte 72 de locuri de muncă sunt disponibile pentru şomerii cu studii superioare, angajatorii oferind 18 posturi pentru referent specialitate financiar-contabilitate, precum şi câte patru locuri pentru meseriile de consilier îndrumare şi orientare profesională sau asistent de cercetare în biotehnologie pentru agricultură.

Pentru muncitorii necalificaţi, AMOFM a pregătiri 48 de posturi libere, dintre care 20 pentru paznici şi 14 pentru muncitori necalificaţi în industria confecţiilor.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite