Şoferul care l-a înjunghiat pe vatman a fost arestat preventiv

Judecătoria Sectorului 4 a dispus arestarea preventivă a bărbatului care a înjunghiat un vatman bucureştean în urma unui conflict în trafic.

Procurorii Parchetului Judecătoriei Sectorului 4 au cerut instanţei, vineri, arestarea preventivă a lui Cristian Mitrea - bărbatul care l-a înjunghiat, cu un cuţit de vânătoare, pe vatmanul unui tramvai al liniei 27. Magistraţii au admis solicitarea, însă decizia nu este definitivă, putând fi atacată cu recurs la Tribunalul Bucureşti.

Cristian Mitrea este cercetat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Sector 4 pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi port fără drept în locurile şi împrejurările în care s-ar primejdui viaţa sau integritatea corporală a persoanelor ori s-ar putea tulbura ordinea şi liniştea publică a cuţitului, s-a arătat într-un comunicat de presă de vineri al Parchetului Judecătoriei Sectorului 4.

Mitrea a fost reţinut şi prezentat ulterior instanţei Judecătoriei Sectorului 4, cu propunere de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Anchetatorii au stabilit că joi, în jurul orelor 17.00, în urma unei altercaţii în trafic care a avut loc pe Bulevardul Mărăşeşti, la intersecţia cu Calea Şerban Vodă, Cristian Mitrea a coborât de la volanul autoturismului marca Dacia Duster şi a urcat în tramvaiul liniei 27, unde, cu un cuţit de vânătoare, l-a lovit pe vatmanul T.A.Ş., provocându-i acesteia o plagă la mâna dreaptă ce a necesitat spitalizarea şi acordarea de îngrijiri medicale.

Vatmanul a fost dus la Spitalul Bagdasar-Arseni, fiind operat joi seară, a declarat purtătorul de cuvânt al unităţii sanitare, dr. Florian Bica.

"Are o plagă tăiată care a afectat muşchii. Nu au fost efectate vase de sânge", a precizat Bica.

Oficiali din Poliţia Capitalei declarau, joi seară, că bărbatul care l-a înjunghiat pe vatman s-a predat la sediul Secţiei 14 Poliţie şi a fost audiat de către anchetatori. El a venit la Poliţie însoţit de avocaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: