Şoferul care a călcat mortal cu maşina un pieton, în Bucureşti, a fost reţinut. Bărbatul era drogat în momentul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şoferul care a accidentat mortal un pieton, în Bucureşti, a fost reţinut, poliţiştii stabilind că acesta se afla sub influenţa alcoolului şi a mai multor substanţe psihoactive.

Potrivit Brigăzii Rutiere, în urma investigaţiilor şi verificărilor făcute de poliţişti, s-a stabilit că şoferul autoturismului care a provocat accidentul în urma căruia un pieton a murit este un tânăr de 29 de ani din Bucureşti. Acesta a fost testat cu aparatul alcool test, rezultatul fiind 0,32 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, a fost testat şi cu aparatul Drug Test, rezultatul fiind pozitiv pentru consum de trei substanţe.

Bărbatul a fost dus la Institutul Naţional de Medicină Legală pentru recoltarea de probe biologice.

În baza probatoriului administrat, el a fost reţinut, fiind prezentat Parchetului de pe langă Judecătoria Sectorului 3, cu propunere de arestare preventivă pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului şi conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană aflată sub influenţa unor substanţe psihoactive.

Accidentul a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică, în jurul orei 4.40, la intersecţia bulevardelor Nicolae Grigorescu şi Constantin Brâncuşi, după ce şoferul unui autoturism  a surprins şi accidentat mortal un bărbat în vârstă de 29 de ani.

Ulterior, şoferul a părăsit locul accidentului, fără încuviinţarea poliţiştilor, fiind prins ulterior de poliţişti.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite