Şoferul de BMW care a atacat un Logan cu o crosă de golf a fost reţinut. Partenera lui încă nu a fost găsită VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incidentul din Capitală a fost filmat
Incidentul din Capitală a fost filmat

Şoferul cu BMW care, în seara zilei de duminică a blocat un automobil Logan şi l-a agresat pe şoferul acestuia cu o crosă de golf, a fost identificat şi reţinut de Poliţie.

Şoferul BMW-ului, în vârstă de 30 de ani, a fost reţinut deoarece este acuzat de infracţiunile de lovire şi alte violenţe, distrugere, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi împiedicarea sau ingreunarea, circulaţiei pe drumurile publice.

Însoţitoarea acestuia, ce a lovit Loganul cu picioarele în oglindă şi în portiera stânga-faţă, nu a fost încă depistată de poliţişti.

„În seara de 22.06.2021, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti - Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reţinut un bărbat de 30 de ani, cercetat sub aspectul săvârşirii mai multor infracţiuni.

În fapt, in seara de 20.06.2021, Direcţia Generală de Poliţiei a Municipiului Bucureşti - Secţia 7 Poliţie s-a sesizat din oficiu cu privire la săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe, când în jurul orei 21.00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă maşină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoţea a lovit acelaşi autoturism cu piciorul.

In urma verificărilor efectuate de către poliţiştii Secţiei 7, a fost identificată persoana vătămată, un bărbat de 35 de ani. Acesta a fost audiat, dar şi-a rezervat iniţial dreptul de a formula plângere penală, plângere pe care a depus-o în seara următoare, 21.06.2021.

In urma investigaţiilor a fost identificat şi depistat bărbatul care a exercitat acte de violenţă asupra persoanei vătămate, dar şi autoturismului acestuia. A fost audiat, fiind dispusă măsura reţinerii.

Se continuă verificările pentru depistarea persoanei care îl însoţea şi care, conform imaginilor, a lovit maşina cu piciorul. Cercetările sunt continuate de Secţia 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2”, a transmis Poliţia Capitalei, potrivit Hotnews.

Un şofer aflat la volanului unui autoturism Dacia Logan a fost blocat în trafic duminică seară de şoferul unui BMW, care a coborât şi l-a atacat cu o crosă de golf. În incident a fost implicată şi o tânără, tot din BMW, care a lovit cu picioarele una din portiere.

VIDEO Incidentul şocant din Capitală

Incidentul şocant s-a petrecut în Capitală, iar imaginile video au fost postate de sindicatului poliţiştilor Europol.

Conform imaginilor postate pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol, maşina în care se aflau agresorii - o femeie şi un bărbat - a blocat autoturismul victimei în mijlocul străzii, în faţa unei benzinării.

În imagini se poate vedea cum bărbatul loveşte cu o crosă geamul portierei şoferului, până când acesta se sparge, apoi continuă să îl lovească cu crosa pe şofer. În tot acest timp, femeia loveşte şi ea cu picioarele în oglinda şi portiera stânga-faţă.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite