Şoferiţa care a omorât două fetiţe aflate pe trotuar, în cartierul Andronache din Capitală, a consumat alcool înainte să se urce la volan

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO Observator
FOTO Observator

Şoferiţa de 56 de ani care a lovit mortal, sâmbătă, două fetiţe aflate pe un trotuar din cartierul Andronache din sectorul 2 al capitalei ar fi consumat alcool înainte de a se urca la volan.

Astfel, medicii legişti au stabilit în urma analizării probelor biologice prelevate de la femeie că a consumat o cantitate de alcool peste limita admisă.

De altfel, femeia care a provocat accidentul din Bucureşti, în urma căruia două fetiţe aflate pe trotuar au murit strivite de maşină,a fost audiată, sâmbătă, timp de trei ore la sediul Brigăzii Rutiere. Ulterior a fost lăsată să plece, faţă de ea nefiind luată nicio măsură preventivă deoarece era bătută de martorii la accindent şi în stare de şoc.

Femeia de 56 ani este cercetată pentru ucidere din culpă. 

Ea a spus că a pierdut controlul volanului şi că a încurcat pedalele. 

Tragedia s-a produs, sâmbătă, pe strada Menţiunii din nordul Capitalei, după ce o şoferiţă a pierdut controlul volanului, a intrat într-un stâlp, apoi într-un gard. Cele două fete se aflau pe trotuar. Ambele au fost duse de urgenţă la spital, însă medicii nu le-au putut salva. 

Poliţiştii care au vizionat imaginile de pe camerele video spun că maşina a venit cu viteză mare.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite