Şerban Huidu, soţia şi bona, supuşi unor noi investigaţii medicale la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şerban Huidu va fi supus unei noi investigaţii medicale chiar dacă există un diagnostic pus în spitalul braşovean, întrucât acestea sunt uzanţele în astfel de situaţii. De asemenea, va fi evaluată şi starea sănătăţii celorlalte două persoane, respectiv soţia lui Huidu şi bona, care vor fi internate în clinica de ortopedie, a explicat medicul.

Şerban Huidu, soţia acestuia şi bona vor fi supuşi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti unor noi investigaţii medicale, chiar dacă ei au stabilit un diagnostic la unitatea sanitară braşoveană unde au fost internaţi iniţial, a declarat, pentru MEDIAFAX, managerul unităţii, Cătălin Cîrstoiu.

El a precizat că durata investigaţiilor ar putea să dureze o oră după momentul în care vor ajunge în spital.

Directorul medical al Spitalului Judeţean Braşov, Adrian Albotă, a declarat că Şerban Huidu a plecat din unitatea medicală în jurul orei 14.00, în timpul conferinţei de presă susţinute de medici, el precizând că atunci când s-a terminat conferinţa a constatat că realizatorul TV plecase.

Întrebat cum a explicat Huidu faptul că a cerut să fie internat la Spitalul Universitar Bucureşti, Albotă a spus: "Nu aş putea să vă dau explicaţia aceasta, cert este că soţia sa şi bona copiilor au nevoie să fie spitalizate".

Soţia realizatorului TV, Cristina Huidu, a fost preluată de la Spitalul Judeţean Braşov de o ambulanţă privată, care o va transporta la Spitalul Universitar din Capitală, ea fiind adusă la salvare într-un cărucior. Soţia realizatorului TV avea atele la una dintre mâini şi la un picior.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite