Şedinţe foto gratuite, expoziţii, imprimare 3D şi concursuri la „Noaptea Studiourilor Foto“ – ediţia I

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Vineri, 20 iunie, bucureştenii îşi vor putea testa gratuit iscusinţa în fotografie, în studiourile profesioniste din capitală, care iau parte la primul eveniment de tipul acesta organizat în România: „Noaptea Studiourilor Foto“. Vizitatorii vor putea participa la workshop-uri, şedinte foto realizate de artişti români, expoziţii, concursuri şi petreceri la final de seară.

Aflat la prima ediţie, Noaptea Studiourilor Foto se va desfăşura pe 20 iunie 2014, între orele 18-24, şi îşi propune să aducă publicul mai aproape de fotografi, de artă, dar şi de Bucureşti.  Fiecare studio participant a organizat pentru public o serie de activităţi care transformă vizitatorii, pe rând, în model sau fotograf.  În majoritatea studiourilor fotografii vor realiza, pe lângă celelalte activităţi, şedinţe foto cu publicul, în urmă cărora vizitatorii vor primi câte o fotografie profesională în format tipărit, oferită de Epson, unul din partenerii oficiali ai Nopţii Studiourilor.  

  

Toate studiourile vor oferi şedinţe foto gratuite, vouchere de reduceri la şedinţele foto şi pentru închirierea studio-urilor şi multe alte surprize. 

  

Pe tot parcursul serii, dar mai ales după încheierea ei, pasionaţii de fotografie sunt aşteptaţi la Ludic, pub-ul oficial al evenimentului (Aaron Florian 3A, zonă Armenească), pentru mai multe fotografii în studioul mobil de la Stan Miles, proiecţii cu fotografii de la evenimentele din studiourile participante şi o tombolă cu premii de la Nikon, Epson şi F64.  

  

Noaptea Studiourilor Foto aduce o diversitate de activităţi: fotografii de fashion, produs, nuntă, copii şi viitoare mămici, fotografie de concert, ateliere şi workshop-uri, expoziţii, concursuri cu premii, petreceri şi cocktailuri, vouchere de reduceri şi şedinţe foto gratuite, o mulţime de informaţii şi poveşti frumoase din lumea fotografiei.  

  

Programul detaliat al evenimentului, cât şi harta studiourilor pot fi găsite pe noapteastudiourilorfoto.ro sau pe facebook.com/noapteastudiourilorfoto şi pe pagină evenimentului.  

afis noaptea studiourilor foto

Activităţi în Noaptea Studiourilor Foto 
 

  • Curioşii care doresc să vadă în direct cum funcţionează o imprimantă 3D, îi pot vizita pe fotografii de la „Uncle Jeb Studio“, acolo unde se vor afla şi cei de la 24pe7.ro. Şedinţele foto se vor ţine şi la „Giumbuslook“ şi vor veni la pachet cu cocktail-uri de la „Sugar & Lime“.   
  • La Artklub vizitatorii putea testa unul din numeroasele obiective pe care le pot închiria de acolo, şi vor putea participa într-o serie de sesiuni şi ateliere foto interactive.    
  • La Art Photo Studio se fac fotografii ca un star rock, cu recuzită specială.    
  • La Nikon Studio vizitatorii pot asista la workshop-uri de fotografie culinară cu fotograful Radu Dumitrescu şi vor putea participa la street action cu Mihai Stetcu.     
  • La Aventură Studio pasionaţii de fotografie vor descoperi Workshop-uri de fotografie de produs şi portret, la Casetă Studio se organizează un workshop de fotografie fashion, la Studio Foto Bucureşti, la Venus 5 şi la Loading Studio au loc workshop-uri de machiaj, urmate de sesiuni foto. Demonstraţii de machiaj se întâmplă şi la Epic Bar, completate fiind şi de o expoziţie de fotografie de concert.    
  • Expoziţie foto de la fotograful Oltin Dogaru la The Pot, iar la Foto Cabinet se pot duce cei dornici să asculte poveşti despre Bucureşti şi să vadă fotografii de pe vremea bunicilor.   
  • Fotografia profesională de autoturisme are loc la Chroma Studio, acolo unde este şi singurul studio care organizează ateliere de producţie video.    
  • Pasionaţii de fotografie îşi pot îmbunătăţi tehnica la XMedia Studio, unde fotografii le vor analiza producţiile şi le vor explica punctele tari şi pe cele slabe.   
  • Pentru copii şi viitoare mămici, dar şi pentru cupluri, Karuka Studio şi Light & Shadow Studio organizează mini-şedinţe foto gratuite de tip portret, iar la Rebel Studio vizitatorii putea asista la un seminar despre fotografia de nuntă.    
  • Detaliile tehnice despre luminile de studio, despre cum să îţi alegi un studio foto, se pot afla de la Vertizontal.  

 

Noaptea Studiourilor Foto este powered by Nikon şi sprijinit de Epson şi F64. 

Parteneri media: Nikonisti.ro, Adevarul, Realitatea.net, IQAds, Mixtopia, Oitzarisme, Bookaholic, Feeder, getlokal.ro, alternativ.ro, orasul.ro, modernism.ro, 9am.ro, Asociatia Bucurestiul meu drag, Designist, AMSI Photographers, anyplace.ro, comunitatefoto.ro, newsup.ro, Orasul Meu, Veioza Arte 

Click pentru a mări imaginea cu întregul Program. 

program foto
București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite