Şcoala Americană Internaţională din Bucureşti dă startul noului program de burse pentru anul școlar 2012-2013

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Şcoala Americană Internaţională din București organizează şi în acest an programul de burse integrale pentru 4 sau 5 ani oferite elevilor cu rezultate școlare bune si care doresc să îşi dezvolte aptitudinile, urmând riguroasa programă de Bacalaureat Internaţional a școlii şi dobandind astfel acces la universităţi din străinatate.

Anul acesta, Școala Americană Internațională din București oferă trei burse pentru anul școlar 2012-2013 pentru care pot candida elevi din clasele a 7-a sau a 8-a care doresc să aibă acces la o programă educaţională internaţională.

De aceste burse pot beneficia elevii care demonstrează abilităţi academice exemplare, nevoia susţinerii financiare, precum şi implicarea în comunitate prin activităţi extracuriculare care să facă dovada unui comportament etic.

Câştigătorii burselor pentru cei patru sau cinci ani de studiu se vor pregăti cu scopul obţinerii Diplomei de Bacalaureat Internaţional, în urma programului desfăşurat pe parcursul claselor a 11-a şi a 12-a. Diploma de Bacalaureat Internaţional este rezultatul absolvirii unuia dintre cele mai riguroase cursuri pre-universitare. Bacalaureatul Internaţional este bazat pe un model universal, cuprinzând variate elemente educaţionale specifice mai multor ţări. Numeroşi absolvenţi ai Şcolii Americane Internaţionale din Bucureşti care au obţinut diploma de Bacalaureat Internaţional au fost acceptaţi cu bursă totală sau parţială de către cele mai apreciate universităţi din Europa, America de Nord sau Australia.

Bursele oferite de Şcoala Americană Internaţională din Bucureşti acoperă integral taxele de şcolarizare pe parcursul celor patru sau cinci ani de studiu precum şi costurile activităţilor extra-şcolare dovedite ca fiind benefice şi necesare pentru a oferi elevilor o experienţă educaţională completă.

În fiecare nou an de studiu este verificată eligibilitatea elevilor pentru continuarea bursei. Se examineză situaţia financiară a familiei, conduita exemplară şi performanţele şcolare ale elevului, conforme cu aşteptările din partea tuturor celor ce frecventează cursurile şcolii.

Elevii interesaţi de bursele oferite de Şcoala Americană Internaţională din Bucureşti sunt invitaţi, împreună cu părinţii, pe 13 martie, la ora 18.00, la o Seară de Informare, pentru a obţine informaţii privitoare la programul de burse. Prezenţa la această seară de informare se va face doar după o înscriere prealabilă la numărul de telefon 0212.044.368 sau la cpieptea@aisb.ro.

Depunerea documentelor necesare pentru înscrierea în concurs se va putea face până pe data de 2 aprilie, ora 16.00, la sediul Şcolii Americane când cei care s-au înscris vor susține o serie de teste de limba engleză, matematică sau limbi straine (relaţii la AISB, biroul de admiteri). Câștigătorii burselor vor fi anunțați pe data de 14 mai.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite