VIDEO „Şcoala altfel” de anul acesta: vizite la bordul trenului regal şi la muzeul feroviar, în Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ministerul Transporturilor, prin Centrul Naţional de Calificare şi Instruire Feroviară şi Societatea Feroviară de Turism şi în colaborare cu Ministerul Educaţiei Naţionale derulează, în cadrul programului naţional ”să ştii mai multe, să fii mai bun”, un proiect educaţional prin care cei mici sunt invitaţi să viziteze trenul regal şi muzeul feroviar.

Lansarea proiectului va avea loc în data de 01 aprilie 2013, ora 10.00 la Salonul Oficial al Gării de Nord din Bucureşti (intrarea dinspre Piata Garii de Nord), dar deschiderea oficială a spaţiului expoziţional se va face la linia 14 din Gara de Nord, anunţă Ministerul Transporturilor ăntr-un comunicat emis astăzi.

După inaugurarea oficială şi până în data de 7 aprilie 2013, în intervalul orar 9:00 – 19:00, se va putea vizita Trenul Regal, garat la linia 14 din Gara de Nord, precum şi sălile Muzeului Căilor Ferate.

Accesul în muzeu se va face prin poarta redeschisă cu această ocazie, după mai bine 20 de ani, la peronul liniei 14 din Gara de Nord.
    
Proiectul are ca scop îmbogăţirea cunoştinţelor elevilor şi a vizitatorilor, referitoare la istoria feroviară din România şi la beneficiile transportului feroviar din perspectiva protejării mediului înconjurător.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite