Şase zile de maraton pentru pasionaţii de teatru din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Festivalul durează o săptămână
Festivalul durează o săptămână

În perioada 10-16 septembrie, Asociaţia Teatrul.ro în parteneriat cu ArCub organizează Maratonul Teatrului Independent Bucharest Fringe, un festival amplu de teatru ajuns la ediţia a doua, în cadrul căruia va avea loc şi premiera piesei „ A junk Tango Story”, în regia lui Chris Simion.

În cadrul festivalului independent vor rula 43 de spectacole de teatru din Bucureşti, Cluj, Sibiu, Tg. Mureş şi Bacău. Spectacolele se anunţă a fi unele dintre cele mai bune producţii independete şi ale şcolilor de teatru. Maratonul Cultural va avea loc în 11 spaţii de joc: Godot Cafe-Teatru, Teatrul de Comedie – Sala Nouă, Teatrul Arca din cadrul La Scena, Teatrul Apropo, Teatrul Tabu/Legere Live, unteatru, Teatrul Luni de la Green Hours, Teatrul În Culise, Club Uniter, Teatrul de Sufragerie şi Sala ArCub.

Anul acesta publicul joacă un rol important în cadrul festivalului, el fiind cel care va decide câştigătorii acestei ediţii a Maratonului de teatru. Zilnic se vor oganiza tombole cu premii pentru cei care vor participa la vot.

Biletele se găsesc în Librăriile Diverta şi la teatrele organizatoare, preţul unui bilet fiind de 5 lei pe reprezentaţie.

Mai multe informaţii despre lista completă a spectacolelor şi programarea acestora pe www.teatrul.ro

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite