Şapte străzi din Drumul Taberei au intrat în reparaţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 6 a demarat ieri lucrările de reabilitare şi extindere a sistemului rutier pe mai multe străzi din cartierul Drumul Taberei.

lucrările de reabilitare şi extindere a sistemului rutier pe mai multe străzi din cartierul Drumul Taberei. Este vorba de câteva străzi secundare, situate în apropierea bulevardelor Timişoara, Drumul Taberei şi Virtuţii. Mai exact, au intrat în reparaţii strada Valea Boteni, strada Topolovăţ, strada Valea Cibinului, strada Agnita, Intrarea Cimpoiului, Intrarea Violetelor şi Aleea Băiuţ.

Conform reprezentanţilor Primăriei, lucrările de reabilitare vor fi finalizate în aproximativ trei săptămâni. În tot acest timp, circulaţia se va desfăşura, alternativ, pe o singură bandă.

Pentru a evita ambuteiajele şi strangularea traficului, şoferii sunt rugaţi să ocolească, pe cât posibil, zonele în care se lucrează.

Valoarea investiţiei Primăriei Sectorului 6 pentru realizarea lucrărilor este de aproximativ 4,5 milioane de lei. La 27 octombrie au fost finalizate lucrările de reabilitare de la Pasajul Lujerului, care face legătura între cartierele Drumul Taberei şi Militari. Traficul din această zonă a fost infernal din această cauză aproape un an.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite