Începe Festivalul Internaţional de Statui Vivante. Intrarea la eveniment este gratuită

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Festivalului Internaţional de Statui Vivante va avea loc în perioada 30 mai - 1 iunie, în Parcul Crângaşi din Capitală. Intrarea este gratuită la eveniment.

Cu teme de inspiraţie diverse  – „Regina Maria a României”, „Love story”, „Menuet”, „Seducţie”, „Santa Lucia” sau „Contele şi Contesa” - statuile care vor prinde viaţă prin intermediul actorilor Teatrului Masca vor scrie istorie în peisajul teatral urban bucureştean. Personaje îndrăgite, costume spectaculoase şi jocul memorabil al unor actori  de excepţie vor face din Parcul Crângaşi o adevarată sală de spectacole în aer liber.

„La împlinirea a 25 de ani de existenţă, revenim la misiunea noastră apostolică, aceea de a genera acte de cultură autentice pentru oamenii care au cea mai mare nevoie de teatru - cartierele depărtate de centrul Capitalei. Anul acesta vor fi Cartierul Crângaşi şi Sectorul 6, adică locul în care suntem bine-primiţi, respectaţi, iubiţi şi asteptaţi. Publicul va putea admira, alege şi aprecia căci va avea de unde, dar mai ales va putea vibra alături de poveştile fascinante, tulburătoare adesea ale statuilor unei ediţii pe care o dorim mai presus de toate cele anterioare!”, declară Mihai Mălaimare.

La ediţia din acest an sunt invitate trupe din Portugalia, Ucraina, Olanda, Macedonia şi Bulgaria. Deschiderea oficială a evenimentului va avea loc sâmbătă, 30 mai, ora 17.00.

Programul evenimentului este următorul:

- sâmbătă: între orele 17.00 – 22.00

- duminică: între orele 16.00 – 22.00

- luni: între orele 16.00 – 22.00

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite