Începe curăţenia de primăvară în Capitală. Bucureştenii, îndemnaţi să cureţe oraşul

0
Publicat:
Ultima actualizare:
curatenie primavara foto ps6

Primăria Sectorului 6 demarează, la începutul săptămânii viitoare, campania de curăţenie generală „Păstrăm Sectorul 6 curat împreună!”.

Programul, care îşi propune să schimbe aspectul întregului sector, se va desfăşura în perioada 2 martie – 10 aprilie şi va cuprinde lucrări specifice curăţeniei de primăvară: curăţarea zonelor verzi şi a arborilor din jurul imobilelor de locuit, a locurilor de joacă şi de odihnă, spălarea mecanică a principalelor artere de circulaţie, identificarea arborilor de pe aliniamentele stradale, în vederea efectuării tăierilor de corecţie necesare, colectarea, transportul şi depozitarea deşeurilor vegetale.

Campania „Păstrăm Sectorul 6 curat împreună!” va fi realizată cu ajutorul echipelor Admnistraţiei Domeniului Public şi Dezvoltării Urbane Sector 6, a agenţilor şi inspectorilor Poliţiei Locale, dar şi cu sprijinul cetăţenilor, pe care primarul Rareş Mănescu îi invită să fie alături de administraţia locală, în vederea asigurării unui mediu de viaţă curat şi sănătos pentru întreaga comunitate.

Concret, de luni, 2 martie, şi până în Săptămâna Mare, ADPDU va acţiona zilnic pe teren cu peste 250 de lucrători şi 100 de utilaje. Inspectorii Direcţiei Protecţia Mediului vor monitoriza activitatea A.D.P.D.U. Sector 6 şi modul în care efectuează lucrările de salubrizare şi înfrumuseţare a spaţiilor verzi.

Cetăţenii care doresc să semnaleze anumite zone, unde este nevoie de intervenţia echipelor au la dispoziţie numerele de telefon: 021.9546 şi 021.413.16.20 şi adresele de mail comunicare@primarie6.ro şi office@politia6.ro. Totodată, important de ştiut este că pe site-ul Primăriei, www.primarie6.ro/curatenia-de-primavara/, locuitorii Sectorului 6 pot depune sesizări însoţite de fotografii ale zonelor în care consideră că este nevoie ca echipele de curăţenie să acţioneze.
 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite