În zona Buzești se circulă pe sensuri unice

Primăria Sectorului 1 introduce sensuri unice pe două străzi din zona Buzești: strada Munții Tatra - dinspre Dragoslavele spre Buzești și pe strada Dr. Dumitru Sergiu - dinspre Buzești spre Dragoslavele.

Ştiri pe aceeaşi temă

Mașinile vor circula pe un singur sens pe: strada Munții Tatra - dinspre Dragoslavele spre Buzești și pe strada Dr. Dumitru Sergiu - dinspre Buzești spre Dragoslavele.

Potrivit reprezentanților primăriei, introducerea sensurilor unice pe străzile secundare oferă, pe lângă alternative de fluidizare a traficului, soluţii pentru locuri de parcare, întrucât se poate parca pe ambele laturi ale străzii, fără ca circulaţia rutieră să fie obstrucţionată.

Astfel, până în prezent, prin introducerea sensurilor unice, Primăria Sectorului 1 a creat peste 100.000 de noi locuri de parcare.

Programul de introducere a sensurilor unice pe străzile secundare din Sectorul 1 a fost demarat la sfârșitul anului 2007.

Până în acest moment, Primăria Sectorului 1 a introdus sensuri unice pe o treime din străzile secundare din zonele Nicolae Titulescu, Calea Griviţei, Bulevardul Ion Mihalache, Buzești, Aviaţiei, Bulevardul Expoziţiei, Cartierul Băneasa, Dorobanţi, Floreasca şi Romană.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările