În plină criză imobiliară, s-a deschis prima şcoală de agenţi imobiliari din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Asociaţia Brokerilor Imobiliari (ABI) a înfiinţat prima şcoală de brokeri imobiliari din România care îşi deschide porţile în această lună. După trei zile de lecţii, cursanţii obţin diplome avizate de Ministerul Muncii.

Înscrierile pentru prima generaţie de agenţi imobiliari ai şcolii ABI s-au incheiat. „Din dorinţa de a încuraja agenţii imobiliari să participe în continuare la cursuri, întâmpinăm toamna cu o oferta promoţională, taxa de înscriere la cursurile din luna noiembrie şi decembrie fiind menţinută la suma de 300 lei. Cursurile, organizate în perioada 5-6-7 noiembrie, vor fi predate de lectori specializaţi şi autorizaţi şi se adresează atât nivelului basic de pregătire în domeniul imobiliar, persoanelor care doresc să profeseze meseria de agent, cât şi agenţilor imobiliari cu experienţă, care doresc să se pună la curent cu noua legislaţie, cu noile tehnici de lucru“, se arată într-un comunicat trimis de ABI pe adresa redacţiei.

Diplome avizate de Ministerul Muncii
Printre lectorii invitaţi să-şi întâlnească cursanţii în sala de curs ABI se numără avocata Victoria Roşioara, Director General al Şcolii de Brokeri Imobiliari, Cristian Bisa, doctor în Economie, care în cadrul şcolii va avea misiunea de a-şi iniţia cursanţii în
Noţiunile de Management General şi Finanţarea Tranzacţiilor Imobiliare.

Cursanţii ABI vor învăţa tehnicile de Intermediere Imobiliară, Cadastrare şi Evaluare Imobiliara, de la Iulian Niculae, manager de agenţie imobiliară cu experienţă.

La finalul celor trei zile de cursuri, elevii vor susţine un test de evaluare de tip grilă, în urma căruia li se vor înmâna diplome recunoscute şi avizate de Ministerul Învăţământului şi Ministerul Muncii. Diploma obţinută are un caracter oficial şi permite angajarea pe postul de agent imobiliar (broker imobiliar), înfiinţarea unui SRL


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite