În jur de 60 de persoane au blocat Șoseaua Petricani, într-un protest împotriva Enel

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În jur de 60 de persoane au blocat Șoseaua Petricani pe ambele sensuri, după ce o pană de curent i-a lăsat fără căldura în locuințe.

UPDATE 20:55 Purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Bucureşti, Georgian Enache, a declarat la România TV că "Aproximativ 50 de oameni blochează calea de comunicaţie cu Pipera. Dorim să restabilim ordinea în zonă. Procedurile noastre stabilesc că în momentul în care o cale de comunicaţie este blocată, prima etapă este negocierea, cealaltă etapă este avertizarea şi somarea repetată a protestatarilor".

UPDATE 20:50 Reprezentanții Enel au declarat pentru Adevărul că a existat o avarie mai mare la rețeaua care alimentează zona, de aceea reparația a durat mai mult decât în alte cartiere. Până la urma problema a fost rezolvată, iar bucureștenii din sectorul doi au din noul curent. Cu toate acestea, încă protestează.

UPDATE 20:40 Jandarmii au ajuns la fața locului și încearcă să îi liniștească pe protestatari, reușind să elibereze doar o bandă a șoselei.

UPDATE 20:35 Potrivit lui Stan Gheorghe, un protestatar, locuitorii din zonă se confruntă cu penele de curent de mai bine de cinci ani, angajații Electrica declarându-le clienților care s-au plâns că nu au cunoștință de aceste probleme.

***

Oamenii strigă ”Jos Băsescu”, dar au cuvinte de reproș și la adresa primarului sectorului 2, Neculai Onţanu.

În stradă sunt și în jur de 15 copii, care au ieșit în papuci și în treninguri.

La fața locului și-a făcut apariție și un echipaj al poliției locale, care momentan este depășit de situație, neputând decât să întoarcă mașinile din drum.

În scurt timp, un echipaj al jandarmeriei va sosi pe Șoseaua Petricani pentru aplanarea protestului, potrivit declarațiilor reprezentanților Poliției Locale pentru reporterul Adevarul.

Vom reveni cu informații!

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite