30 de căţei îşi aşteaptă stăpânii în Parcul Cireşari din Capitală. Animalele sunt vaccinate, sterilizate

30 de căţei îşi aşteaptă stăpânii în Parcul Cireşari din Capitală. Animalele sunt vaccinate, sterilizate

Campanie de adopţie a câinilor, în parcul Cireşari

Toţi iubitorii de câini sunt aşteptaţi în weekend în Parcul Cireşari, din Sectorul 1, pentru a-şi alege un nou membru al familiei. Poliţia Animalelor Sector 1 va pune la dispoziţia bucureştenilor 30 de suflete, care aşteaptă nerăbdătoare să-şi întâlnească stăpânii. Câinii oferiţi spre adopţie deţin carnete care dovedesc că sunt sănătoşi, iar adopţia nu costă nimic.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cei 30 de câini au fost adunaţi de pe străzile Sectorului 1 şi adăposiţi la Centrul „Odăi“, centrul de adăpostire şi protecţie a câinilor fără stăpân, din Şoseaua Odăi, numărul 3-5.

Căţeluşii vor fi aduşi la Baza Sportivă „Cireşarii“, din Str. Hermann Oberth, în zilele de 18 şi 19 mai, începând cu orele 10.00, iar achiziţionarea este gratuită şi în funcţie de preferinţe.

Câinele poate fi luat direct din parc, imediat după ce a fost întocmit actul de adopţie. Câinii sunt vaccinaţi, sterilizaţi, prevăzuţi cu microcipuri şi cu carnete proprii, care fac dovada stării lor de sănătate.

Cu această ocazie, Poliţia Locală Sector 1 va face demonstraţii de autoapărare, demonstraţii în care sunt implicaţi câini de misiune şi câteva acţiuni de dresaj canin.

În ultimii patru ani, prin intermediul acestei campanii de adopţie a câinilor vagabonzi, aproximativ 1.000 de câini au ajuns în casele bucureştenilor.

Bucureştenii care doresc să adopte un câine maidanez, dar nu ajung sâmbătă şi duminică în Parcul „Cireşari“, pot merge direct la Centrul “Odăi”, de unde îşi pot alege noul membru al familiei.

Citeşte şi: http://adevarul.ro/news/bucuresti/dezbatere-publicA-vrea-rezolve-primaria-capitalei-vesnica-problema-maidanezilor-1_516d7a65053c7dd83f158976/index.html

http://adevarul.ro/news/societate/stapanii-cainilor-fara-stapan-1_5167c2aa053c7dd83ffe2cbf/index.html

http://adevarul.ro/news/bucuresti/centru-sterilizare-dresaj-adoptie-cainii-stapan-sectorul-6-1_50bdf10a7c42d5a663d089bb/index.html


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: