2.500 de poliţişti şi 800 de jandarmi vor păzi secţiile de votare din Capitală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe perioada organizării alegerilor locale, protecţia sectiilor de votare, precum şi menţinerea ordinii publice vor fi asigurate în Bucureşti de către 2.500 de poliţişti şi 800 de jandarmi, a anunţat Prefectura Capitalei.

Tipografia Regiei Autonome Monitorul Oficial a finalizat de imprimat toate buletinele de vot care vor fi folosite duminică la alegerile locale din Bucureşti, a anunţat Prefectura Capitalei. Operaţiunea s-a desfăşurat sub pază.

Totodată, transportul buletinelor de vot de la sediul tipografiei la locurile de depozitare a fost realizată cu mijloacele auto asigurate de primăriile sectoarelor 1-6 şi sub paza asigurată de echipele de jandarmi. S-a instituit de asemenea paza la locurile de depozitare a buletinelor de vot de către Jandarmerie, până la momentul distribuirii acestora către birourile electorale ale secţiilor de votare.

Conducerea Instituţiei Prefectului Municipiului Bucureşti a efectuat, cu sprijinul reprezentanţilor Direcţiei Generale de Jandarmi şi Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă verificarea locurilor de depozitare a buletinelor de vot şi a celorlalte materiale electorale. S-a întocmit graficul de distribuţie a materialelor electorale, din preziua alegerilor, de la sediile birourilor de circumscripţie la sediile secţiilor de votare, fiind asigurat necesarul de autovehicule precum şi paza transportului şi a locurilor de depozitare.

Pentru buletinele de vot au fost folosite 160 de tone de hârtie de ziar, care au fost furnizate de Administraţia Naţională a Rezervelor de Stat şi Probleme Speciale.

Conducerea Serviciului de Administrare a Bazelor de Date privind Evidenţa Persoanelor Bucureşti şi reprezentanţii Oficiului Român de Imigrări au transmis primăriilor sectoarelor 1-6 situaţia statistică a numărului de alegători înscrişi în listele electorale permanente.

În baza dispoziţiilor emise de primari, au fost numerotate şi delimitate secţiile de votare din municipiul Bucureşti, s-au realizat şi au fost afişate materialele publicitare de informare a cetăţenilor cu privire la locurile de votare.

Birourile electorale de circumscripţie vor funcţiona la următoarele adrese:

1 - nr. 42 - Municipiul Bucureşti - Bulevardul Regina Elisabeta nr.47

2 - nr. 1 - sector 1 - şos. Bucureşti-Ploieşti nr. 9-13

3 - nr. 2 - sector 2 - str. Olari nr. 11-13

4 - nr. 3 - sector 3 - str. Parfumului nr. 2-4

5 - nr. 4 - sector 4 - Bulevardul George Coşbuc nr. 6-16

6 - nr. 5 - sector 5 - Bulevardul Regina Elisabeta nr. 29-31

7 - nr. 6 - sector 6 Calea Plevnei nr. 147-149



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite