20 de persoane fără domiciliu din zona Şincai, evacuate de poliţiştii locali din sectorul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma numeroaselor sesizări primite din partea cetăţenilor de pe Bulevardul Gheorghe Şincai, prin care aceştia semnalau prezenţa unui grup de 20 de personae fără adăpost care stăteau în zonă, primarul sectorului 4, Cristian Popescu-Piedone a dispus Poliţiei Locale să întervină de urgenţă, pentru îndepărtarea lor.

De etnie rromă, unii dintre ei urmăriţi de Poliţie pentru săvârşirea unor infracţiuni, cei 20 improvizaseră un adăpost, terorizându-i efectiv pe locatarii din blocurile învecinate, care ajunseseră să se teamă pentru integritatea lor şi pentru siguranţa locuinţelor, potrivit Primăriei Sectorului 4.

De asemenea, cetăţenii erau deranjaţi şi de zgomotul pe care aceştia îl făceau chiar şi târziu în noapte, cât şi de faptul că în jurul adăpostului, „homleşii“ depozitaseră deşeuri, inducând un aspect insalubru şi inestetic întregii zone. 

Toate cele 20 de persoane, surprinse de poliţiştii locali în locuinţa improvizată au fost ridicate şi conduse la secţia de poliţie, pentru a fi identificate şi amprentate, urmând ca aceia care erau deja daţi în urmărire pentru săvârşirea unor infracţiuni să fie demarate cercetările.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite