12 modele în scaun rulant vor defila în Capitală

12 modele în scaun rulant vor defila în Capitală

Magda Coman, iniţiatoarea proiectului şi primul model din România care a defiliat în scau rulant FOTO Facebook Horia Stan

În Capitală va fi organizată, miercuri, o prezentare de modă inedită care va aduce pe scenă 12 modele în scaun rulant. Alături de acestea vor sta 12 persoane publice, care vor accentua ideea că persoanele cu dizabilităţi pot duce o viaţă cât se poate de normală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Defilarea celor 12 modele în scaun rulant va avea loc miercuri la Rin Grand Hotel din Capitală. În timpul prezentării, fiecare model de pe podium va fi însoţit de o persoană publică, pentru a se evita „o posibilă aparenţă de proiect de tipul ei versus noi“, după cum spun organizatorii evenimentului.

Show-ul Atipic Beauty este la a treia ediţie, iar în acest an sunt implicaţi 12 designeri vestimentari care vor realiza rochii pentru cele 12 femei care vor urca pe scenă în scaun rulant. Show-ul de miercuri va fi prezentat de Cosmina Păsărin, vedeta fiind gazda evenimentului pentru a treia oară. De asemenea, toate persoanele implicate în desfăşurarea „Atipic Beauty“ activează în formă de voluntariat. 

Pe aceeaşi temă:

FOTO Ipostaze inedite cu oameni faimoşi în imaginile lui Annie Leibovitz, nepublicate până acum

Primul show al lui Nicolas Ghesquière pentru Louis Vuitton, live

 
citeste totul despre: