1 Mai petrecăreţ în Capitală. Germanii de la Blind Guardian cântă duminică la Arenele Romane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un festival de rock, petreceri muncitoreşti şi pioniereşti sunt variantele distractive din oraş cu Zilei Muncii. Sub deviza „Unu Mai ROCK”, duminică rockerii din România sărbătoresc ziua celor ce muncesc printr-un festival dedicat lor.

Cele mai multe cluburi din Capitală au făcut planul de Ziua Muncii şi îl respectă întocmai. Defilările vor avea loc pe ringurile de dans, iar petrecăreţii trebuie să fie în ton cu tema, aşa că salopetele, cravatele roşii, insignele şi costumele de pionier sunt ţinută obligatorie.

El Primer Comandante anunţă 1 Mai Party, cu DJ John, astăzi şi mâine, de la ora 22.00. Intrarea este 5 lei, iar produsele la bar sunt reduse 50%.

1 Mai Muncitoresc se sărbătoreşte şi la Old City, pe strada Franceză, printr-o petrecere inedită, Pioneer Party. Cravata roşie şi cămaşa albă vă asigură o petrecere pe cinste. Diseară, de la ora 22.00, sloganul party-ului de la Old City – Lipscani Beer Garden este „Muncă, Sărbătoare, Libertate”. Veţi fi întâmpinaţi de pionieriţe, iar muzica va fi patriotică.

Clubul Shade vă invită mâine, de la ora 23.00, la o adunare sub deviza „De 1 Mai muncim”. Costumaţia trebuie să includă „salopetă” şi munca va fi depusă de barmani, ce vor avea o misie grea, să prepare cocktail-uri dintre cele mai revoluţionare. Rezervari se pot face la numărul de telefon 0731.06.06.06 sau la adresa rezervari@clubshade.ro.

Rock muncitoresc la Arenele Romane

Cunoscuta formaţie germană Blind Guardian este cap de afiş al evenimentului de duminică, de la Arenele Romane. Concertul este organizat de Promusic Prod. & Events şi revista Maximum Rock. White Walls va deschide seara, iar trupele româneşti nu vor lipsi de la cântare.

Biletele se pot achiziţiona din reţeaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librăriile Humanitas şi online pe eventim.ro) la preţul de 95 de lei până la 30 aprilie şi 110 lei în ziua concertului. Biletele la categoria VIP costă 125 de lei.

București



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite