VIDEO Laima Vaikule va cânta sâmbătă la Chişinău în scopuri caritabile

VIDEO Laima Vaikule va cânta sâmbătă la Chişinău în scopuri caritabile

Laima Vaikule FOTO: laima.com

Cântăreaţa de origine letonă Laima Vaikule va susţine un concert de caritate la Chişinău, pe 12 aprilie, alături de artiştii autohtoni Tania Cerga şi Cătălin Josan, notează IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acţiunea de colectare de fonduri este destinată modernizării maternităţii din cadrul Institutului Mamei şi Copilului din Chişinău, unde se nasc anual circa 6.000 de copii. Banii colectaţi din vânzarea biletelor vor fi transferaţi direct Institutului Mamei şi Copilului, urmând a fi folosiţi pentru lucrări de reparaţii şi achiziţionarea de echipamente medicale necesare.

Concertul cu genericul „Renaşte Moldova!“, se va desfăşura la Teatrul Naţional de Operă şi Balet „Maria Bieşu“ din Capitală.

Anual, la Institutul Mamei şi Copilului din Chişinău sunt trataţi circa 33.000 de pacienţi, iar 88.000 de copii primesc consultaţii medicale. Institutul funcţionează de 31 de ani, aici fiind înregistrate anual cele mai multe naşteri dintre toate maternităţile din ţară.

Potrivit administraţiei Institutului Mamei şi Copilului, achiziţionarea unor aparate medicale moderne şi renovarea sălilor de naştere şi de operaţii sunt prioritare şi absolut necesare pentru a le asigura pacienţilor condiţii cât mai bune.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările