VIDEO Imagini de groază la Cantemir. Un şofer a mers intenţionat cu maşina peste câţiva bărbaţi

VIDEO Imagini de groază la Cantemir. Un şofer a mers intenţionat cu maşina peste câţiva bărbaţi

Imagini de groază au fost surprinse de camerele de supraveghere ale unei staţii peco din satul Ţiganca, raionul Cantemir, acolo unde un individ de 27 de ani a urcat beat la volanul unei maşini Dacia Duster şi a mers intenţionat, de câteva ori, peste câţiva bărbaţi pe care i-a rănit grav.

Incidentul a avut loc pe 27 august, în jurul orei 3.00. Oamenii legii susţin că totul a început ca urmare a unui conflict apărut între mai mulţi bărbaţi. La un moment dat, un tânăr a decis să se răzbune, a urcat la volanul automobilului de model Dacia Duster, având cu el un pasager, şi a călcat trei bărbaţi. Mai mult ca atât, şoferul a făcut câteva cercuri cu maşina prin staţia peco, călcând un bărbat de repetate ori. 

Apoi, aceştia intenţionat au lovit câteva persoane. În rezultat, una din victime a fost internată în secţia de reanimare a Spitalului Raional Cantemir, alţii doi fiind internaţi în secţia chirurgie cu diferite traumatisme.

În acest caz au fost iniţiate cauze penale pentru huliganism săvârşit de două sau mai multe persoane, tentativă de omor şi stare de ebrietate la volan care a provocat vătămări corporale.

Cele două persoane care se aflau în maşină au fost reţinute pentru 72 ore.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările