VIDEO Filmul „La limita de jos a cerului“ de Igor Cobileanski, în premieră la Chişinău

VIDEO Filmul „La limita de jos a cerului“ de Igor Cobileanski, în premieră la Chişinău

Rolul principal în film îl are Igor Babiac FOTO: facebook

Filmul „La limita de jos a cerului“, debutul de lungmetraj al regizorului Igor Cobileanski, va putea fi vizionat la Chişinău, în premieră naţională, din 5 decembrie la Cinematograful „Patria-Loteanu“.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce a colindat mai multe oraşe europene, cel mai recent film al regizorului Igor Cobileanski ajunge la Chişinău. Pe data de 4 decembrie acesta va fi prezentat doar în bază de invitaţii, iar din 5 decembrie va rula pentru publicul larg la cinematograful „Patria-Loteanu“. La proiecţia de gală vor lua parte regizorul Igor Cobileanski, alături de actorii din distribuţia filmului - Igor Babiac, Sergiu Voloc, Igor Caras-Romanov, Angela Ciobanu, Victor Drumi, producătorul Alexandru Teodorescu şi membrii echipei. Invitaţii speciali ai serii vor fi Corneliu Porumboiu şi Oleg Mutu, notează Unimedia. Filmul a rulat la Festivalul de Film din Varşovia, Cottbus din Germania, ajungând în Cehia, la Bucureşti şi la Kiev.

Filmul transmite povestea lui Viorel (Igor Babiac), un trafican de droguri care trăieşte într-un orăşel uitat de lume din Republica Moldova cu mama sa văduvită (Angela Ciobanu), care îl tachinează mereu din cauza lipsei lui de job. Cel mai bun prieten al său care este şi distribuitor de marijuana (Sergiu Voloc) îl târăşte după el în visul lui nebun de a zbura cu un deltaplan stricat, femeia pe care o iubeşte (Ela Ionescu) urmează să plece cu iubitul care trebuie să iasă din arest preventiv. Viorel decide să îşi schimbe viaţa în bine. Filmările au fost realizate în Republica Moldova, iar scenariul a fost scris de Corneliu Porumboiu şi Igor Cobileanski.

Trailerul oficial al filmului „La limita de jos a cerului“

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările