VIDEO Dublu omor la Soroca. O femeie şi fiica acesteia, arse de vii de un tânăr de 22 de ani

VIDEO Dublu omor la Soroca. O femeie şi fiica acesteia, arse de vii de un tânăr de 22 de ani

FOTO politia.md

O femeie de 42 de ani şi fiica acesteia de 15 ani au fost găsite moarte într-o pădure din satul Dumbrăveni, raionul Soroca. Acestea au fost bătute până la inconştienţă, după care arse de vii. Pe acest caz a fost reţinut un suspect, care şi-a recunoscut vina. Tânărul ar fi implicat şi în omorul unei minore, dispărute în 2012.

Ştiri pe aceeaşi temă

Igor Zglavuţa, şeful Direcţiei combaterea Crimelor grave din cadrul Inspectoratului Naţional de Investigaţii, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că trupul neînsufleţit al femeii de 42 de ani a fost găsit pe 1 august, carbonizat şi în stare de putrefacţie, iar peste trei zile, la distanţă de un kilometru, a fost găsită şi adolescenta de 15 ani, care ulterior s-a stabilit că era fiica femeii.

Persoana suspectată de omor este un tânăr de 22 de ani, necăsătorit şi fără copii. Din declaraţiile acestuia, femeile l-au rugat să le ducă cu maşina unde aveau nevoie, iar pe drum s-au certat. Tânărul a recunoscut că le-a dat foc celor două cât încă erau în viaţă. Până să o omoare pe tânără, a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta.

Despre cazul minorei dispărute în 2012, din acelaşi sat, Dumbrăveni, bărbatul spune că erau la o plimbare cu bicicleta şi tânăra a căzut. Văzând că nu dă semne de viaţă, s-a speriat şi a aruncat-o într-un iaz.

După ce au făcut verificări în locul indicat, oamenii legii au identificat oseminte umane şi urmează să dispună o investigaţie medico-legale.

Bănuitul riscă închisoare pe viaţă.
citeste totul despre: