VIDEO Dublu omor la Soroca. O femeie şi fiica acesteia, arse de vii de un tânăr de 22 de ani

VIDEO Dublu omor la Soroca. O femeie şi fiica acesteia, arse de vii de un tânăr de 22 de ani

FOTO politia.md

O femeie de 42 de ani şi fiica acesteia de 15 ani au fost găsite moarte într-o pădure din satul Dumbrăveni, raionul Soroca. Acestea au fost bătute până la inconştienţă, după care arse de vii. Pe acest caz a fost reţinut un suspect, care şi-a recunoscut vina. Tânărul ar fi implicat şi în omorul unei minore, dispărute în 2012.

Igor Zglavuţa, şeful Direcţiei combaterea Crimelor grave din cadrul Inspectoratului Naţional de Investigaţii, a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că trupul neînsufleţit al femeii de 42 de ani a fost găsit pe 1 august, carbonizat şi în stare de putrefacţie, iar peste trei zile, la distanţă de un kilometru, a fost găsită şi adolescenta de 15 ani, care ulterior s-a stabilit că era fiica femeii.

Persoana suspectată de omor este un tânăr de 22 de ani, necăsătorit şi fără copii. Din declaraţiile acestuia, femeile l-au rugat să le ducă cu maşina unde aveau nevoie, iar pe drum s-au certat. Tânărul a recunoscut că le-a dat foc celor două cât încă erau în viaţă. Până să o omoare pe tânără, a întreţinut relaţii sexuale cu aceasta.

Despre cazul minorei dispărute în 2012, din acelaşi sat, Dumbrăveni, bărbatul spune că erau la o plimbare cu bicicleta şi tânăra a căzut. Văzând că nu dă semne de viaţă, s-a speriat şi a aruncat-o într-un iaz.

După ce au făcut verificări în locul indicat, oamenii legii au identificat oseminte umane şi urmează să dispună o investigaţie medico-legale.

Bănuitul riscă închisoare pe viaţă.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: