Viceprimarul oraşului Râşcani a fost prins beat la volan în cadrul operaţiunii „Zero Grade“

Viceprimarul oraşului Râşcani a fost prins beat la volan în cadrul operaţiunii „Zero Grade“

Viceprimarul Andrei Guţu, trecând testul de alcoolemie FOTO: captură video publika.md

Sute de şoferi au fost traşi pe dreapta, noaptea trecută, de agenţii de circulaţie din nordul ţării, în cadrul operaţiunii „Zero Grade“. Potrivit publika.md, în cinci raioane, poliţiştii au prins 10 conducători auto beţi la volan.

Ştiri pe aceeaşi temă

Printre ei se numără şi viceprimarul oraşului Râşcani Andrei Guţu. Alesul local a recunoscut că a consumat alcool, afirmând că a urcat la volan pentru că a fost chemat de urgenţă la serviciu, menţionează publika.md.

„Eu am consumat puţin alcool, la serviciu. Astăzi am avut o petrecere, am sărbătorit. Recunosc, nu ascund asta. Dacă n-aş fi fost chemat de urgenţă, nu ieşeam din curte“, a explicat viceprimarul Guţu. Rudele acestuia, însă, au agresat echipa Publika TV.

Şoferii prinşi în stare de ebrietate s-au ales cu amenzi cuprinse între 5.000 şi 10.000 de lei şi au fost lipsiţi de dreptul de a conduce pentru o perioadă de cinci ani.

Totodată, oamenii legii au depistat un automobil aflat în căutare şi au reţinut un şofer care transporta ilegal mărfuri.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările