„Vârsta e doar un număr“. Povestea cuplului în care diferenţa de vârstă e de 45 de ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Deşi Rachael şi John au fost acceptaţi de prieteni şi familie, aceştia mai primesc mesaje negative de necunoscuţi, care cred că ei sunt tată şi fiică.
Deşi Rachael şi John au fost acceptaţi de prieteni şi familie, aceştia mai primesc mesaje negative de necunoscuţi, care cred că ei sunt tată şi fiică.

Rachael Chenault, o tânără de 27 de ani din SUA, vrea să demonstreze că vârsta nu este o barieră atunci când doi oameni se iubesc. Ea a iniţiat o relaţie cu un bărbat care este cu 45 de ani mai mare, John Penzera, de 72 de ani.

Cuplul din statul american Penssylvania este deja de trei ani împreună. Ce doi spun că se iubesc mult şi că s-au logodit în mai 2018, după ce într-o seară, într-un club de striptease, anume tânăra i-a propus ideea respectivă bărbatului, care era şef la acea vreme la compania de securitate unde se angajase şi Rachael, scrie Yahoo Style UK, citat de Adevărul.

Tânăra spune că a simţit de la prima vedere o atracţie faţă de bărbat, în pofida faptului că el este cu 26 de ani mai în vârstă decât mama ei şi cu 20 de ani mai în vârstă decât tatăl ei. Tânăra spune că nu ştia că John are tocmai 72 de ani şi că la prima etapa avea impresia că dânsul este mult mai tânăr.

Pentru prima dată, aceştia s-au întâlnit în decembrie 2017, când Rachael a venit la un interviu în legătură cu ocuparea unui loc de muncă vacant, fiind intervievată de John Penzera. Ea mărturiseşte că, o bună perioadă de timp, relaţia lor era una mai discretă, deoarece John trecea printr-un proces de divorţ, care a durat doi ani.

Rachael povesteşte că este satisfăcută de diferenţa mare de vârstă pentru că un bărbat matur „îşi are lucrurile în ordine” şi că îi deschide ochii către noi experienţe.

Cât priveşte relaţiile intime, tânăra a spus: „Noi avem o viaţă sexuală fenomenală. Vârsta nu are nimic  în comun cu asta, totul e spontan şi nu putem lua mâinele unul de pe altul”.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite